APK, waarom wel voor je auto en niet voor je eigen lichaam?

Stethoscope checking up the car with car service icon, Concept of car check-up, repair and maintenance.

Is het niet vreemd dat we jaarlijks onze auto laten nakijken/keuren en dat niet voor ons lichaam doen?

Wij moeten met hetzelfde voertuig, ons hele leven doen. Kunnen deze niet inruilen voor een ander exemplaar.

Dat mede de reden waarom we zoveel chronische gezondheidsproblemen kennen. Het kan wel 10 jaar duren voordat deze problemen zich openbaren. Hoe mooi zou het zijn als we dit eerder op het spoor kunnen komen. Dan zijn er vaak slechts kleine aanpassingen in onze levensstijl nodig, om de balans weer te herstellen.

Nog mooier zou zijn, als we de problemen kunnen voorkomen. Dit kan oa door te zorgen dat je redox potentiaal op orde blijft. Neem redox signaal moleculen als supplement, hierdoor wordt de communicatie tussen de cellen optimaal.

Gun jij je lichaam dit ook?

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen,

Enige optie?

  • Wat als er een veilig, natuurlijk product is, wat bewezen heeft bacteriën en virussen onschadelijk te maken?
  • Wat als dit product al goedgekeurd is om oa medische apparatuur te desinfecteren?
  • Wat als dit product toegevoegd mag worden aan drinkwater van dieren?
  • Zou dit dan ook een optie zijn om covid-19 virus onschadelijk te maken?
  • Wat denk jij?
  • Ik gebruik het al 4 jaar!!!
  • Ik weet wat het voor mijn gezondheid, oa mijn immuunsysteem betekend.
  • Ik gun iedereen de mogelijkheid om je eigen lichaam te beschermen.
  • Om dat van je dierbaren te beschermen.
  • Om te zorgen dat je immuunsysteem optimaal functioneert.

Wil je meer weten? www.cellularhealth.online

Ga jij je laten vaccineren?

Richard de Leth heeft zich zeer goed verdiept in alles wat de afgelopen maanden aan informatie voor bij is gekomen mbt ontwikkeling van vaccins, die nu ingezet gaan worden. Het is, denk ik, goed om dit ook te doen. Dan kan je onderbouwd een beslissing nemen.

Het coronavaccin is een RNA-vaccin. Op dit moment is er nog weinig bekend over de werkzaamheid en veiligheid van deze vaccins op de lange termijn.

In dit artikel van Evenwijs staat mooi uitgelegd hoe vaccinaties werken. Ook wordt er benoemd dat er voor de huidige coronavaccins nog geen uitgebreide testfase is geweest, omdat het vaccin door de pandemie versneld op de markt wordt gebracht. Met alle risico’s van dien.

Neuroloog Jan Bonte schreef er ook een sterk artikel over, net als oud-huisarts Dick Bijl(zie zijn Linkedin account)
Ook internationaal zijn er kanttekeningen geplaatst door experts die terughoudend zijn totdat alle informatie bekend is Peter Doshi

Een editorial in de JAMA geeft aan dat in het verleden vaker door haast en onzorgvuldigheid grote ongelukken zijn gebeurd

Hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit vindt de huidige lockdown-maatregelen disproportioneel. Hij stelt terecht dat er veel ‘risicolozen’ zijn die niets te vrezen hebben van het coronavirus, en dat door de vergrijzing vooral ouderen worden getroffen.
Zijn pleidooi waarin hij oproept voor een samenleving 4.0 – dus vanuit burgers – is inspirerend.

Iedereen mag natuurlijk zijn eigen keuze hierin maken. Ik zelf ben er van overtuigd dat als je basis gezondheid op orde is, je immuunsysteem je uitstekend tegen allerlei virussen en bacteriën kan beschermen. Door het toevoegen van redoxsignaal moleculen, zorg je ervoor dat je cellen optimaal met elkaar kunnen communiceren, wat nodig is om de ontelbare hoeveelheid processen in lichaam goed te laten verlopen.

Daarnaast is bewezen dat redox moleculen, schadelijke virussen en bacteriën doden/neutraliseren. Wil je hier meer over weten, reageer onder dit bericht en we sturen je de informatie, die zowel in Nederlands als Engels beschikbaar is.

Mutatie van coroana virus en nu?

We beginnen het jaar goed met mededeling dat grote kans is dat vaccin wat nu ingezet gaat worden, niet tegen variant beschermd!

Wat moet er allemaal nog gebeuren voordat de media gaan vertellen wat JEZELF kunt doen om je te beschermen tegen allerlei virussen?!

De eenzijdige informatie zorgt alleen maar voor meer stress en angst. Beide zorgen juist dat je immuunsysteem zwakker wordt. Dat vind Big Farma misschien fijn, maar helpt niet om de huidige leefsituatie zo snel mogelijk weer normaler te maken.

Lieven mensen, je kunt zelf ZOVEEL doen om je weerstand optimaal te houden of krijgen. Dat begint bij je celcommunicatie, als je cellen goed met elkaar communiceren, verlopen alle processen in je lichaam goed. ALLE chronische ziektes, zijn oa veroorzaakt doordat het op celniveau fout gaat.

En daar is een oplossing voor, geheten redox signaal moleculen. Als je die als supplement inneemt, dan gaan je cellen weer beter met elkaar communiceren! Je immuunsysteem gaat weer goed functioneren! En ben je beschermt tegen alle bacteriën en virussen.

De natuur weet beter dan welk medicijn, hoe ze alles in balans moeten houden. Alle gezondheidsproblemen zijn het gevolg van het uit balans zijn. Er is niet voor niets veel aandacht voor lifestyle en dat is geweldig. Toch zijn veel mensen ZO uit balans, dat ze wat meer nodig hebben dat lifestyle advies om weer gezond te worden. Dat begint met voldoende energie op celniveau om alle processen optimaal te laten verlopen. Bedenk we hebben 50 triljoen cellen! Die moeten dus onderling met elkaar alles afstemmen om onze gezondheid op peil te houden. En ieder proces vergt energie. Iedere ademhaling, knipperen met je ogen, hartslag vraagt energie van je spieren en je cellen om dit allemaal iedere seconde van de dag te laten functioneren.

Door je lichaam extra redox signaal moleculen aan te reiken, kunnen je cellen optimaal met elkaar in contact blijven en zal de samenwerking zo goed mogelijk verlopen. Vanaf je dertigste levensjaar neemt de productie van redox signaal moleculen af. Door dagelijks een standaard hoeveelheid in je nemen, vertraag je veroudering. Minstens zo belangrijk, zeker in deze tijden, je zorgt voor een optimaal werkend immuunsysteem!

Ik wens iedereen veel wijsheid toe, in het werken aan je gezondheid. Mijn motto is; ‘ik zorg goed voor mijn lichaam en daardoor blijf ik gezond’.