Hoe kan je zelf zorgen voor optimale weerstand?

We vinden dat we, zeker op sport gebied, in Nederland zo innovatief bezig zijn. Lees onderstaande uitspraak van de coach van Jutta Leerdam en Koen Verweij. Eigenlijk loopt Nederland op alle facetten achter. Daar moet over gesproken worden. De Russen, Japanners en Canadezen zijn doorontwikkeld. Allemaal landen waar Nederlanders werken. Vroeger telde Nederland een stuk of elf merkenteams en was de concurrentie groter. Ik ben bereid alles te delen. De eerste gesprekken met de KNSB zijn gestart, de volgende vraag is of het wordt ontvangen. Die wereldrecords moeten terug naar Nederland.’’ Uitspraak van Kosta Polavets


Ik vrees dat dit niet alleen voor de sport geldt. Kijk naar de hele periode van corona die we nu achter ons hebben liggen. Wat hebben we eigenlijk geleerd? Wat is er gedaan door oa de media, de regering, het RIVM? Hebben we mensen er voortdurend op geattendeerd dat de oplossing voor een groot deel ligt in het zorgen voor een optimaal immuunsysteem?
Niet bepaald zou ik zeggen. Als aantal personen hardop vragen durven te stellen over het beleid of waarom er alleen naar het ontwikkelen van een vaccin wordt gekeken? Dan krijgen ze de pers en vele anderen over zich heen.
Nou voor mij ligt de oplossing HEEL duidelijk in het zelf verantwoording nemen voor je gezondheid te beginnen met een optimaal immuunsysteem. Is dat moeilijk? Absoluut niet?
In de onderzoekwereld weet men ondertussen dat redox signalering aan de basis ligt van onze gezondheid. Diverse artsen durven dit uit te spreken. En hoe zorg je daarvoor? HEEL simpel door te zorgen dat je lichaam ruim voldoende redoxsignaal moleculen voorhanden heeft. En dat kun je realisweren door dagelijks minimaal 30 ml Cellprotect, een geconcentreerde vorm van redox signaal moleculen, in te nemen. We vinden het aanvullen van vitamine C en D heel normaal en dat wordt veel gepropageerd.


Helaas lopen we op gebied van preventieve gezondheid ook behoorlijk achter. Ik zou het geweldig vinden als we ook wereldrecord houder worden op gebied van preventieve gezondheid. Tijd voor een Redox Revolutie! Wie doet mee? En kijk naar Jutta Leerdam je wordt er om te beginnen Nederlands kampioen mee. En wat zal er de komende maanden nog volgen? Als we dat nu ook eens met Corona voor elkaar krijgen, te beginnen in Nederland!!!

En tot die tijd volg net als Jutta je eigen weg. Vertrouw op je gevoel en geloof in het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Dit wijzer dan menig onderzoeker!


Communicatie is essentieel

celcommunicatie, redox signaal moleculen

Redox signaal moleculen sturen honderd miljoen keren per seconde berichten door het hele lichaam. Cellen gebruiken deze informatie om te onderzoeken of er gevaar dreigt. Zijn er vreemde indringers of ziekmakende cellen het lichaam binnengedrongen?
Wanneer er antigenen worden gedetecteerd, zijn het de Redox signaal moleculen die de chemische reacties veroorzaken waardoor er ontstekingsreacties ontstaan. Hoe vreemd het ook klinkt, dit is het 1e deel van het genezingsproces.
Elke indringer vereist een specifieke immuunrespons. Allergenen veroorzaken een geheel andere Redox reactie dan virussen. Het is dus van belang dat de juiste signalen worden doorgegeven. Gemiste signalen kunnen in bepaalde gevallen levensbedreigend zijn.
Dit kan voorkomen als er onvoldoende redox signaal moleculen voorhanden zijn of als deze uit balans zijn. Er zijn nm 2 hoofdgroepen redoxmoleculen. In een gezond lichaam zijn deze altijd in balans.
Bovenstaande kan ook de oorzaak van auto-immuunziektes zijn.
Redox signaal moleculen zijn ook verantwoordelijk voor de down-regulatie van de ontstekingsprocessen en de opruiming van dode of beschadigde cellen.
Alles draait om voldoende redox signaal moleculen iedere seconde van de dag voorhanden te hebben.
Dit kun je bereiken door dagelijks de voorgeschreven 30ml Cellprotect te drinken. Ook hier geldt voorkomen is beter dan genezen!

Cellulaire Gezondheid van Binnenuit

Redox Supplement

We leven in een snel veranderende maatschappij die constant meer energie van ons vraagt, betere concentratie, hogere vitaliteit – alles wat ons helpt om beter te presteren en ons gezonder te voelen. Is het dan niet vreemd dat velen van ons opzoek gaan naar gezondheidsproducten die eigenlijk niets voor onze gezondheid doen?

De experts spreken over gezondheid op een heel nieuw niveau: op cel niveau. Ieder systeem in het lichaam berust op gezonde cellen en cel communicatie, welke op hun beurt op redox signaleringsmoleculen berust, cruciale boodschappers die binnenin de cel gemaakt worden.

Cellulair Health
Leven op cellulair niveau

Cellulaire Gezondheid

Naarmate we ouder worden, en ons systeem meer belast wordt door gifstoffen in het milieu en we aan stress bloot gesteld worden, vermindert de cel functie. De capaciteit van het lichaam om een goede balans van redox signaleringsmoleculen te handhaven vermindert daarmee ook.

Cellular Health B.V. koopt deze unieke techniek in van een bedrijf in België die dit product ontwikkeld heeft, die stabiele actieve redox signaleringsmoleculen in een drinkbare vorm kan produceren. Dit gepatenteerde proces zorgt voor leven-gevende moleculen in een heldere vloeistof – de eerste in zijn soort; en is een vlijmscherpe doorbraak in gezondheid.

Onafhankelijk van wat uw gezondheidsprobleem ook mag zijn, CellProtect redox supplement kan je cel communicatie naar een optimaal niveau brengen en daarmee de gezondheid van ieder systeem in je lichaam onmiddellijk verbeteren.

Het gaat om de wetenschap

Hoewel je misschien nog nooit van redox signaleringsmoleculen gehoord hebt, is het geen nieuw onderzoeksgebied in de wetenschap. Er wordt al decennia onderzoek naar gedaan, verschillende Nobel prijzen zijn uitgereikt voor gerelateerd onderzoek en meer dan 10.000 papers zijn geschreven door collega’s die dit onderzoeksonderwerp getoetst hebben.
Bovendien zijn er ook de nodige (ongeveer 1200) boeken over dit onderwerp geschreven.

Het aanvullen van je Redox

Met slechts 30ml Redox supplement op 1 liter water per dag herstel je een natuurlijke balans in je lichaam, precies die redox moleculen die je lichaam ook maakt maar in een hoeveelheid die nodig is voor optimale gezondheid.

Honderd duizenden mensen over de hele wereld ervaren al de voordelen van de verbeterde cellulaire gezondheid. Cellular Health redox supplement heeft al een positieve verschuiving in de bloedserum markers laten zien binnen een periode van 24 uur, die al begon in de eerste 30 minuten. M.a.w. zo gauw als je het begint te drinken, begint het te werken en het blijft dat de hele dag doen.

Omdat de moleculen in de CellProtect lichaamseigen zijn verbeteren zij de vitale cel functie waardoor optimale gezondheid bereikt wordt – en het supplement zelf is 100% veilig en non-toxisch.

Wat nieuw is, is de mogelijkheid om de redox signaleringsmoleculen in je lichaam aan te vullen van binnen uit met CellProtect redox supplement en van buiten naar binnen met Cellskin (crême) voor een algehele gezondheid die begint in de cel.

Bereik je beste gezondheid ooit

CellProtect redox supplement is een uniek product en is beschermd met diverse patenten. Nog zeer weinig leveranciers bieden deze mogelijkheid tot aanvulling.

Realiseer je maar eens wat dit betekent:

  • Een innovatief product dat het lichaam helpt energie te genereren, antioxidanten activeert en het lichaam laat werken zoals het zou moeten.
  • Een fundamenteel gezondheidsproduct dat, op cel niveau, de gezondheid van alle systemen een positieve impact geeft vanaf het moment dat je het gebruikt.
  • Een product dat Cellular Health mogelijk maakt

Ben je er klaar voor om CellProtect zelf uit te proberen? Je hebt niets te verliezen alleen maar te winnen. Probeer CellProtect redox supplement vandaag nog!

Duizenden mensen zijn je voor gegaan met heel bijzondere resultaten!

Hoe kunnen we een virus bestrijden?

Ons eigen immuunsysteem is het enige wapen wat ons lichaam heeft in de strijd tegen virussen en bacteriën. Vaccins kunnen het immuunsysteem trainen in het herkennen van virussen, maar het immuunsysteem moet nog steeds de strijd winnen.

 Hoe werkt het immuunsysteem?

Onze goed toegeruste immuun cellen circuleren voornamelijk door ons bloed, rollen langs de wand van de bloedvaten en zoeken naar signalen die door omliggende cellen worden afgegeven. Wanneer ze deze noodsignalen ontvangen, mobiliseren ze zich zo snel mogelijk door cellen en weefsels totdat ze op de plaats aankomen, waar het signaal is afgegeven. Er zijn twee soorten communicatiesystemen die immuun cellen gebruiken, zodat ze weten wat ze moeten doen.

(1) Het aangeboren immuunsysteem gebruikt Redox-signalen afkomstig van beschadigde, oxidatief gestreste cellen en de vervolgens geactiveerde cytokines (de noodsignalen) om te lokaliseren waar de beschadigde cellen zijn (we zien dit als weefsels die ontstoken en rood worden).

(2) Het adaptieve immuunsysteem houdt een lijst bij die de “slechteriken” identificeert. Wanneer ze een “slechterik” identificeren, roepen ze de zware artillerie in om te vechten en de slechteriken te doden en de beschadigde cellen op te ruimen. Vaak moeten miljoenen cellen worden beschadigd voordat er een significante immuunreactie plaatsvindt en de slechteriken met succes worden geïdentificeerd. Bedenk dat ons lichaam uit 50 triljoen cellen bestaat!

    Hoe doden de immuun cellen virussen?

De aanval die de immuuncellen inzetten, waarbij bijna alles gedood wordt, noemt men de  de ‘oxidatieve uitbarsting’, gemaakt van een speciale combinatie van dezelfde redox-signaleringsmoleculen die worden gebruikt om het noodsignaal te verzenden (is dit ingenieus). . Voor degenen die technisch onderlegd zijn, omvatten deze redox-signaalmoleculen waterstofperoxide (H2O2), hypochloorzuur (HOCl), superoxide (O2 * -) en andere hypochlorietionen en reactieve zuurstofsoorten (ROS). In de juiste combinatie kunnen deze ontstekingsremmend zijn (signalen doorgeven) of dodelijk en ontstekingsremmend (het doden van cellen en virussen). De chemische redoxbalans maakt het verschil. De immuun cellen hebben de beste wapens en zijn getraind in het gebruik van om deze in te zetten. Als ze het verkeerd hebben, kunnen ze beginnen met het vernietigen van de goede cellen en bacteriën of een cytokine-storm starten (zie hieronder).

    Wat heeft ons immuunsysteem nodig om virussen optimaal te vernietigen?

Basisvoorzieningen die onze immuun cellen nodig hebben om effectief te zijn, worden eenvoudigweg gevonden in de micronutriënten die we eten, voornamelijk in groenten en fruit. Deze omvatten magnesium, zink, selenium, koper, vitamine A, B12, C, D3 en andere. Ook aminozuren in eiwitten zijn nodig om beschadigde cellen op te bouwen en te repareren. Foliumzuur (in groenten) zijn ook nodig om DNA en zenuwcommunicatie op te bouwen. We kunnen het belang van deze voedingsstoffen niet onderschatten, niets kan ze vervangen !!! Om ze te krijgen, ga je naar de groenten- en fruitafdeling en kies je alles wat er kleurrijk uitziet (groen, oranje, rood, paars). Leer hoe u ze kunt bereiden tot heerlijke rauwe salades of smoothies.   Beter nog, leer hoe je ze kunt laten groeien! De perfecte mix van micronutriënten en pre- en pro-biotica zit in verse rauwe tuingroenten (gekweekt in goede aarde). Zonder hen heeft je immuunsysteemleger niet de voorraden die ze nodig hebben om te winnen. Veel vitamine C en bittere kruiden zijn erg nuttig om virussen te bestrijden. Goede zelfgemaakte soepen zijn geweldig en ze helpen zelfs de virussen uit onze keel te spoelen!

     Wat verzwakt ons immuunsysteem?

Tijdens een virale invasie moet ons immuunsysteem bewapend zijn om letterlijk biljoenen virussen te doden. Elke zwakte in onze afweer kan veel pijn en leed veroorzaken aan onze organen en weefsels. Om te winnen, moeten we dingen vermijden die onze verdediging zouden verzwakken. Naast een gebrek aan voedingsstoffen, kunnen steroïden, antihistaminica, veel pijnstillers, en sommige medicijnen, de immuunrespons ernstig verzwakken en uw herstel vertragen. Het is heel verstandig om dit te vermijden, tenzij het absoluut noodzakelijk is om bv zwelling te verminderen. Overvloedige koolhydraten en suikerhoudend voedsel verhogen de bloedsuikerspiegel, hoewel dit energie levert, kan te veel ervan ontstekingen veroorzaken en stress in de bloedvaten, die de signalering van immuun cellen kunnen verwarren en / of ervoor kunnen zorgen dat het immuunsysteem over reageert. Het is gevaarlijk om het immuunsysteem af te leiden of te overprikkelen.

 De noodsignalen, cytokines, helpen de immuun cellen te herkennen waar ze heen moeten. Als het immuunsysteem te sterk wordt gestimuleerd, kan het gezonde cellen gaan schaden, overmatige noodsignalen (oxidatieve stress) veroorzaken, deze signalen creëren op hun beurt meer cytokines, die een sterkere immuunrespons oproepen, en het geheel escaleert in een onnodige en ellendige volledige aanval. Gebalanceerde redox-signalering is vereist om de balans te behouden.

       Kan mijn immuunsysteem het coronavirus doden?

JA. Het immuunsysteem is eigenlijk het enige dat het virus kan doden als het eenmaal in ons zit. We hebben een volledig functionerend immuunsysteem nodig om te winnen! Ouderen hebben een langzamer immuunsysteem en zijn daardoor gevoeliger voor ernstigere gevolgen. Als je ouder bent of gezondheidsproblemen hebt, is het heel verstandig om het advies van dit bericht ter harte te nemen!

 We kunnen en zullen dit virus verslaan, zoals we in de hele geschiedenis hebben gedaan.

Een sterk immuunsysteem hebben is de sleutel!

Vertaling van blog van dt.Gary Samuelson 20 maart 2020. Zie garysamuelson.com