Hoe zit het nu met virussen?

De media overladen ons met berichten van HET virus wat zich langzaam maar zeker over de hele wereld verspreid. Hele delen van Europa worden afgesloten.

Op het wereld wijde web, staan allerlei artikelen over opzet van verspreiding van het virus.

Dagelijks zijn er meerdere berichten over het aantal besmettingen! Blijf me verbazen dat op een bevolking van 17,8 miljoen mensen een besmetting nog geen 1000 mensen nieuws is.

Ik meen toch te weten dat stress door bv angst je weerstand naar beneden haalt. Is het niet handig om nu te zorgen dat iedereen juist een optimale weerstand heeft?

DUS BESCHERM JEZELF! Een mogelijkheid is gebruik van vitamine C in hogere dosering. Een ander natuurlijke optie zijn redox signaleringsmoleculen. WAT zullen de meeste mensen denken. Deze moleculen zitten in alle cellen van het lichaam en worden door de mitochondria, onze energiebron, geproduceerd. Ze spelen een hele belangrijke rol in onze gezondheid. Teveel om hier op te noemen, oa verhogen ze de weerstand van het lichaam. Dat doen ze door ons lichaamseigen antioxidant glutathion gigantisch te verhogen en door schadelijke( lichaamsvreemde) bacteriƫn, virussen en schimmels te neutraliseren. Je kunt je lichaam ondersteunen door deze bijzondere moleculen extra in te nemen. En ze paar maal per dag om je hoofd, liefst in je gezicht te sprayen. Inhaleer de nevel, zodat je neus en longen ook worden gereinigd. Op kantoren zouden ze in verdunde vorm kunnen worden vernevelt. Het virus verspreid zich ook door de lucht, dus als het daar dan al geneutraliseerd wordt, is de kans op besmetting een stuk geringer. Het helpt natuurlijk niet alleen om je tegen het coronavirus te beschermen, maar ook tegen de griep. Lees hieronder wat er paar jaar geleden al geschreven werd over deze moleculen.