Mutatie van coroana virus en nu?

We beginnen het jaar goed met mededeling dat grote kans is dat vaccin wat nu ingezet gaat worden, niet tegen variant beschermd!

Wat moet er allemaal nog gebeuren voordat de media gaan vertellen wat JEZELF kunt doen om je te beschermen tegen allerlei virussen?!

De eenzijdige informatie zorgt alleen maar voor meer stress en angst. Beide zorgen juist dat je immuunsysteem zwakker wordt. Dat vind Big Farma misschien fijn, maar helpt niet om de huidige leefsituatie zo snel mogelijk weer normaler te maken.

Lieven mensen, je kunt zelf ZOVEEL doen om je weerstand optimaal te houden of krijgen. Dat begint bij je celcommunicatie, als je cellen goed met elkaar communiceren, verlopen alle processen in je lichaam goed. ALLE chronische ziektes, zijn oa veroorzaakt doordat het op celniveau fout gaat.

En daar is een oplossing voor, geheten redox signaal moleculen. Als je die als supplement inneemt, dan gaan je cellen weer beter met elkaar communiceren! Je immuunsysteem gaat weer goed functioneren! En ben je beschermt tegen alle bacteriën en virussen.

De natuur weet beter dan welk medicijn, hoe ze alles in balans moeten houden. Alle gezondheidsproblemen zijn het gevolg van het uit balans zijn. Er is niet voor niets veel aandacht voor lifestyle en dat is geweldig. Toch zijn veel mensen ZO uit balans, dat ze wat meer nodig hebben dat lifestyle advies om weer gezond te worden. Dat begint met voldoende energie op celniveau om alle processen optimaal te laten verlopen. Bedenk we hebben 50 triljoen cellen! Die moeten dus onderling met elkaar alles afstemmen om onze gezondheid op peil te houden. En ieder proces vergt energie. Iedere ademhaling, knipperen met je ogen, hartslag vraagt energie van je spieren en je cellen om dit allemaal iedere seconde van de dag te laten functioneren.

Door je lichaam extra redox signaal moleculen aan te reiken, kunnen je cellen optimaal met elkaar in contact blijven en zal de samenwerking zo goed mogelijk verlopen. Vanaf je dertigste levensjaar neemt de productie van redox signaal moleculen af. Door dagelijks een standaard hoeveelheid in je nemen, vertraag je veroudering. Minstens zo belangrijk, zeker in deze tijden, je zorgt voor een optimaal werkend immuunsysteem!

Ik wens iedereen veel wijsheid toe, in het werken aan je gezondheid. Mijn motto is; ‘ik zorg goed voor mijn lichaam en daardoor blijf ik gezond’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.