E I D E L I J K

Wat een fantastisch geluid.

E i n d e l i j k gaat de zorgverzekeraars inzien dat aan de voorkant van de je gezondheid werken veel kan opleveren. Niet alleen op gebied van gezondheid. Bedenk hoe een maatschappij eruit ziet met mensen die zich veel beter voelen. En we kunnen vandaag beginnen door meer te bewegen, liefst zonder een mondkapje, gewoon frisse lucht inademen. Dat blijkt een enorme invloed te hebben op je gewicht, bloedsuiker gehalte, je bloeddruk en op je cholesterol. %x per week een half uur op een vlot tempo wandelen, zorgt er voor dat je op al deze fronten een duidelijke verbetering wordt behaald.
Als we daarnaast nog zorgen voor ruim voldoende redox moleculen in ons lichaam, zodat onze cellen optimaal kunnen communiceren, zal dat zal ons lichaam een stuk beter gaan functioneren. Niet te vergeten zal ons immuunsysteem stuk sterker zijn. #redoxmoleculen#gezondheidopcelniveau#zelfherstellendvermogen

Volkskrant https://www.volkskrant.nl/ls-be446c86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *