Voor wie is deze site bedoeld?

Mijn allergrootste passie is om mensen bewust te maken hoe ze zelf kunnen bijdrage kunnen leveren aan hun gezondheid. Daarnaast sporters te ondersteunen om maximale uit hun carrière te halen. Out of de box denken! Als zelfde blijft doen, krijg je zelfde resultaat ☘

Richt me op snijvlak van prestatie, begeleiding en management van mensen die, op een gezonde manier, het optimale uit hun leven willen halen. Dus zonder roofbouw te plegen. Dit doe ik door combinatie van advies, coaching, screenen van je gezondheid en samen een uitvoerbaar plan op zetten. Je zult versteld staan wat je lichaam en geest allemaal kunnen!

Alles wat ik gebruik heeft doel om zelf herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. Het is zo mooi om te zien, hoe dankbaar je lichaam is met wat positieve aandacht en goede voeding.

🌞 Geef je lichaam de kans zichzelf te herstellen..
🌞 Fix the cell to get the person well.
🌞 Is je lichaam je lief, leef dan preventief

2 antwoorden op “Voor wie is deze site bedoeld?”

 1. Ik kan er weinig uit opmaken.? Mijn hartspier is door verkeerde medicijnen en een ziekenhuisbacterie beschadigt. Is daar een oplosing voor.!

  1. Hi Beate,

   Beter laat dan nooit…………..
   Zeker kunnen deze redox moleculen wat voor je betekenen . Ze neutraliseren alle schadelijk virussen en bacteriën in je lichaam.
   Daarnaast zorgen ze voor optimale celcommunicatie, waardoor alle processen in je lichaam optimaal verlopen.

   Wat je feitelijk doet is zorgen voor voldoende energie voor je cellen. Zo kunnen deze hun omvangrijke taken goed uitvoeren. Je ondersteund het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Er is geen beter systeem, wat weet wat en waar je lichaam nodig heeft. Door je lichaam van ruim voldoende reoxo signaal moleculen te voorzien, ondersteun je deze processen. Neem iedere dag iig de minimale dosering Celprotect en daarmee doe je lichaam al een enorm plezier.
   Hiernaast is gezonde voeding en slaap, naast zo min mogelijk stress natuurlijk ook belangrijk. Het gaat om het totaal plaatje!
   Als je meer wilt weten, stuur vooral een reactie. Ik zal nu regelmatig de reactie checken.
   In ieder geval heel veel succes en dat je weer volledig mag herstellen.

   Warme groet,
   Marjolijn

Reacties zijn gesloten.