Voor wie is deze site bedoeld?

Mijn allergrootste passie is om mensen bewust te maken hoe ze zelf kunnen bijdrage kunnen leveren aan hun gezondheid. Daarnaast sporters te ondersteunen om maximale uit hun carrière te halen. Out of de box denken! Als zelfde blijft doen, krijg je zelfde resultaat ☘

Richt me op snijvlak van prestatie, begeleiding en management van mensen die, op een gezonde manier, het optimale uit hun leven willen halen. Dus zonder roofbouw te plegen. Dit doe ik door combinatie van advies, coaching, screenen van je gezondheid en samen een uitvoerbaar plan op zetten. Je zult versteld staan wat je lichaam en geest allemaal kunnen!

Alles wat ik gebruik heeft doel om zelf herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. Het is zo mooi om te zien, hoe dankbaar je lichaam is met wat positieve aandacht en goede voeding.

🌞 Geef je lichaam de kans zichzelf te herstellen..
🌞 Fix the cell to get the person well.
🌞 Is je lichaam je lief, leef dan preventief

Reacties zijn gesloten.